Εισαγωγικό βίντεο 4 λεπτών για το πως δουλεύουμε ηθικά, με βιώσιμο τρόπο και με μακροπρόθεσμους στόχους


Το όραμα και ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να μειώσουμε την φτώχεια και την διαφθορά στην Αφρική. Φυτεύουμε δέντρα στην ημιέρημο της ανατολικής Αφρικής, όπου δεν αναπτύσσεται τίποτα. Δημιουργούμε δουλειές, βοηθάμε τους αγρότες να αυξήσουν τα έσοδα από τη γη τους, χρηματοδοτούμε τράπεζες μικροδανείων, σχολεία και προγράμματα σχετικά με το νερό.

Είμαστε μια κενυάτικη δασική εταιρεία και μπορούμε να λειτουργήσουμε την επιχείρηση μας χάρη στα δέντρα και τα πακέτα δωρεών που αγοράζουν οι πελάτες μας. Ο κάθε πελάτης που έχει δέντρα μπορεί να επωφεληθεί από το κέρδη. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας για να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις. Μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά. Δείτε το εισαγωγικό βίντεο 4ʼ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΔΕΝΤΡΑ BETTER GLOBE!


Γιατί τα δέντρα Better Globe:

 • Εξασφαλίζουν εγγυημένα και με γραπτή εγγύηση μεγάλος κέρδος.
  2,55€ ανά δέντρο για 15 χρόνια από τον πολύτιμο καρπό τους (αραβικό κόμμι) και
  170€ ανά δέντρο από την πολύτιμη ξυλεία τους (τροπικό μαόνι)
 • Κάθε δέντρο αξίας 20€ σας επιστρέφει συνολικά 208€
 • Η συνεχής μηνιαία αποταμίευση και επένδυση σε δέντρα σας εξασφαλίζει εκτός από τα άμεσα κέρδη μία ισόβια σύνταξη και εφάπαξ που κληρονομείται και μεταβιβάζεται στα παιδιά και εγγόνια σας.
 • Απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα CO2 απελευθερώνοντας στην ατμόσφαιρα πολύτιμο οξυγόνο(το κάθε δέντρο Better Globe απορροφά ½ τόνο CO2) βοηθώντας την κλιματική αλλαγή (αντιστροφή φαινομένου θερμοκηπίου)
 • Δένουν το έδαφος σταματώντας την διάβρωση του και καθιστούν και πάλι γόνιμες τις έρημες περιοχές.
 • Δίνουν δουλειά σε άνεργους και φτωχούς αγρότες στην Αφρική.
 • Βοηθούν στην ίδρυση και λειτουργία σχολείων στις φυτείες…

Κι αυτό γιατί τα δέντρα Better Globe είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο,το οποίο έχει την καταπληκτική ιδιότητα να μεγαλώνει σε διαστάσεις!Εταιρείες που εμπιστεύομαι

Ιστολόγια υγείας & διαχρονικές επενδυτικές επιχειρήσεις

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Michail Kanlis AID15105
Αρχαγγέλων Νέα Μηχανιώνα  57004  Θεσσαλονίκη   info@kanlis.gr
Τηλέφωνο: 6982-500250 | 6988-626126